Ne puteti suna la nr: 0260 678 138 | 0744 386 807

...primi pasi inspre a ne cunoaste...

Infiintata in anul 1994, Hufi Com S.R.L isi propune sa ofere clientilor vechi si noi achizitionarea unor produse de calitate la cele mai atractive preturi. Datorita gamei largi de produse oferite, suntem siguri ca veti gasi exact ce cautati la pretul corect.

Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate de la cel mai mic cui pana la cea mai mare grinda de brad, de la prima lopata cu care incepeti sapatul fundatiei pana la usa metalica prin care intrati in casa dumneavostra nou construita.

Comercializam ciment, var, fier beton, boltari ceramici, bca-uri, mortare, tencuieli, gresii si faiante, tigle si multe altele. Coloram vopsele lavabile si tencuieli la preturi imbatabile de la firme consacrate cum sunt Savana de la Fabryo, Oskar de la Deutek, etc.

Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei.

Avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant in calitatea produselor si serviciilor noastre. De asemenea promovam o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Suntem onorati sa raspundem oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va vor aduce satisfactii reale.

Va rugam sa ne contactati daca doriti sa colaboram 

© 2018 HUFI COM - Toate drepturile rezervate.
Website realizat de Creative Coding developer_logo   
Acasa Despre noi Produse Servicii Galerie foto Certificari Contact